Helena Beránková - Kouzlení vše nezmění

Autorka příběhů pro děti, paní Helena Beránková, dlouhodobě spolupracuje se Zajíčkem na koni, jehož dětské i dospělé klienty podporuje. Zajíček se nedávno zúčastnil slavnostního křtu její druhé audioknihy s názvem Kouzlení vše nezmění. Režisérem zmíněné audioknihy je Jan Jiráň a je namluvena Klárou Oltovou, Andreou Elsnerovou, Naďou Konvalinkovou a Jiřím Lábusem. Hudbu složil David Koller a další. Finančním podporovatelem vydání této audioknihy je Modrá Pyramida stavební spořitelna, která Zajíčku na koni věnovala 200 audioknih pro své klienty.

Kouzlení vše nezmění je motivačním příběhem o holčičce, která se vypořádává se životem po rozvodu svých rodičů. Příběh je mnohým našim klientům velmi blízký, protože vnímá odlišnosti v každém z nás a vede k vzájemnému porozumění.

Zajíček na koni děkuje Modré Pyramidě za možnost distribuce audioknih mezi naše klienty. Velké množství se již rozdalo a dostálo velkému ohlasu smile Děkujeme též velmi paní Heleně Beránkové za dlouhodobou srdečnou podporu.

Helena Beránková - Kouzlení vše nezmění

 

Helena Beránková - Kouzlení vše nezmění