Poslední adventní víkend plný Zajíčka na koni

V sobotu jsme se sešli v kavárně Café AdAstra, kde děti dětem a též nám dospělým zpívaly, hrály, recitovaly. Je potřeba všechny děti, velké i malé, moc pochválit. Všechny krásně předvedly, co umí. Společně jsme si na začátku i na konci zazpívali koledy a v klidné vánoční atmosféře jsme se rozešli proto, abychom se s většinou z nás zase sešli, a to v divadle Studio Dva, kde jsme s naším Klubem přátel Zajíčka shlédli mimořádně povedené představení Šíleně smutná princezna. Tak to byla sobota.

A přišla neděle. V neděli jsme za deštivého počasí přijeli do Hostivaře, kde rázem přestalo pršet smile V Jezdecké akademii Bleu de Ciel na nás již čekali koně, ozdobený vánoční stromek, cukroví, koledy, výtvarná dílnička s Míšou...a na závěr Ježíšek, který nám přinesl milou nadílku až k výběhům.

Za to, že je ten Ježíšek tak hodný, jsme mu, společně s dobrovolníky, pomáhali až do pozdních večerních hodin balit dárky v rámci naší akce Ježíškem po celý rok.

Děkujeme všem za milý víkend. Děkujeme koníkům, že povozili děti, děkujeme dobrovolníkům za jejich pomoc a děkujeme Ježíškovi.

Ze Zajíčku Helena Krejčíková

Vánoce u koní 2016

Foto - Děti dětem - Café AdAstra

Foto - Vánoce u koní