S KPZ v divadle

Podzimní divadelní sezona začala a tak KPZ opět vystrkuje růžky smile Po středečním krásném představení jsme vyrazili hnedka v pátek na Ať žijí duchové. A zase to nemělo chybu. Užili si to malí i velcí... Kongresové centrum praskalo ve švech nejen obsazeností, ale i decibely... Děti nadskakovaly na svých podsedácích a k tanci zbývalo jen maličko... Melodie z filmu Ať žijí duchové, a další známé i méně známé písničky od báječné autorské dvojice rozezpívaly několikrát celé hlediště... Naše skupinka měla více než 30 členů a tady jsou ohlasy smile
Ze ZNK Markéta

"Vojtovi se líbilo, sice je to asi těžké, když je film notoricky známý, ale zase pro něj, jak už je větší, bylo zajímavé propojovat si jednotlivé herce s jejich jinými rolemi." Kačka J.

"Děkujeme Zajíčkovi za možnost navštívit moc hezký muzikál nejen pro děti. Všichni, včetně nás dospělých, jsme si náramně užili pěkné hudební dílko.
Budeme se těšit na další společné akce,
mějte se krásně a ještě jednou díky"
Natálka a Eliška Šperlovy

"Děkujeme, že jsme mohli jít se Zajíčkem na muzikál Ať žijí duchové. Muzikál se nám moc líbil, Adélka celé představení nehnutě seděla a pozorovala jeviště. Nejvíce se nám líbily známe písničky a velmi vtipné dialogy. Rádi bychom muzikál viděli ještě jednou, protože nic vhodnějšího pro předškolní dítě jsme nenašli. "
Veronika a Adélka

Ať žijí duchové