Příměstské pobyty 2019

I. turnus 1.- 5. července
II. turnus 8.-12. července
III. turnus 26.- 30. srpna

Nabídka letních pobytů 2019

 


Příměstské jezdecké integrační pobyty Jezdecké akademie Bleu de Ciel 2018

I. turnus 2.– 6. července Hostivař, Praha
II. turnus 9.–13. července Hostivař, Praha
III. turnus 27.-31. srpna Hostivař, Praha

Hlavním programem pobytu jsou tréninky na koních a práce s koňmi, příprava, čištění, hřebelcování, kydání a další. Nechybí samozřejmě teoretická část výuky a doprovodný program v podobě her, výtvarných a dalších aktivit. Děti se zde učí základům či pokročilejší práci jak s koňmi, tak na koních. Všichni se mohou těšit na dvě lekce jízdy každý den, nebo na dlouhé vyjížďky do lesoparku, společně tráví dny s koňmi a učí se o koních důležité a zajímavé informace.

Cena pobytu 5000,-. Zajíček na koni se podílí na financování těchto pobytů dětským klientům Zajíčka na koni, a to díky projektu Pomoc sociálně slabým. Pokud byste rádi poslali své dítě či svého svěřence na příměstský jezdecký pobyt a jste klientem projektu Pomoc na blízko či se jím chcete stát, kontaktujte nás.

Více informací o přihlášení - Helena Krejčíková

 


Letní pobyty 2017

Příměstské pobyty pořádáme ve spolupráci s Jezdeckou akademií Bleu de Ciel v Praze v Hostivaři. Cena pobytu je 5.000,- Kč. V ceně je celodenní program. Možno domluvit stravu, bez navýšení ceny. Klienti programu Pomoc na blízko mají cenu individuální - pro individuální konzultace kontaktujte prosím Helenu Krejčíkovou. Děti se zde učí základům či pokročilejší práci jak s koňmi, tak na koních. Všichni se mohou těšit na dvě lekce jízdy každý den, nebo na dlouhé vyjížďky do lesoparku, společně budeme trávit dny s koňmi na pastvinách a učit se o koních nejen důležité informace, ale i jen ty zajímavé :) Na všechny děti se moc těšíme!! Více informací o přihlášení u Veroniky Musilové.

Letní pobyty 2017