Po roce máme za sebou opět první turnus letního integračního tábora v Bučovicích. Mezi klienty i dobrovolníky nechyběly staré známé tváře, ale ani úplní nováčci, kteří perfektně zapadli. Pro Zajíčka je nejdůležitější to, že všichni byli spokojeni.
Tábor provázelo nad očekávání přívětivé počasí, co se týče deště. A protože nám déšť život na táboře příliš nekomplikoval, mohly všechny terapie proběhnout více méně tak, jak byly naplánovány. Děti si užily jízdu na koni (v poslední den i maminky, které se přihlásily), arteterapii, muzikoterapii, celotáborovou hru i procházky do bližšího či vzdálenějšího okolí.
Děkujeme všem dobrovolníkům za skvěle odvedenou práci, rodičům a asistentům za príma atmosféru, koníkům za príma povození a sponzorům za to, že jsme mohli tento turnus uskutečnit. Vždyť kdo by nechtěl alespoň na týden „Žít jako v pohádce???“.
(Pobyty realizujeme díky finanční pomoci sponzorů: MHMP, MČ Praha 14, Veolia, Adastra, ZCH Advokáti, Metrostav, EGAP, Lease Plan, Pražské betonpumpy a doprava a dalších… Za věcnou podporu děkujeme: Globus, Danone, hračky Zabawki)

Letní integrační tábor

Fotogalerie