Slávek PospíšilMilí rodiče,

jmenuji se Slávek Pospíšil a ve svém masérském studiu v Bráníku se věnuji různým formám masáží.
Zajíček na koni pomáhá k lepšímu životu všem, kteří to potřebují. Právě pro to jsem velice rád, že mohu být součástí akce, kterou Zajíček na koni pro vás milí rodiče a pro vaše děti připravuje s názvem Zajíčkův piknik. Zde bych velice rád Vašim dětem i Vám dal dárek v podobě krátké masáže. Masáž probíhá buď na klekačce nebo na lehátku přes oblečení.
V této zemi je masáž stále považována za jakýsi nadstandard, ale já jsem přesvědčený, že je to chyba. Podle mého názoru je masáž důležitou prevencí k udržení rovnováhy každého lidského organismu. Sám jsem neměl to štěstí mít vlastní děti, ale děti mám rád. Nedovedu si představit, jak je péče o děti náročná, zvláště pak o děti, které vyžadují speciální péči. Chtěl bych ale touto cestou alespoň trochu přispět ke zlepšení jejich zdravotního stavu a i zdravotního stavu a psychické kondice Vás, kteří se o ně staráte.

Zajíčkův piknik se uskuteční již ve středu 19. června v 16:30 v Havlíčkových sadech (Gröbovka) a já se budu moc těšit na naše setkání. Odměnou mi bude vaše spokojenost a úsměv vašich dětí. Děkuji tímto Zajíčku na koni, že mi umožní se této akce zúčastnit.

Slávek Pospíšil